birth & sugar

1 + 1 = 3

Als je op deze pagina beland bent wil dat zeggen dat jullie in blijde verwachting zijn, toch?

Proficiat met de komst van jullie kleine wonder!

Hoe stellen jullie je kindje voor aan de wereld?  Hebben jullie zelf al een concept in gedachten, maar geen idee hoe er aan te beginnen? Laat me hierbij helpen, want er zijn talloze mogelijkheden om dit uit te werken en daar zijn vaak technische skills voor nodig.

 

ontwerp

De kaartjes die ik hier toon zijn één voor één op maat gemaakt, speciaal voor de klant.
Ik werk telkens from scratch, dus dat uniek design is alvast in the pocket! Mijn stijl kan je het best omschrijven als vrolijk en strak met een speelse twist. Afhankelijk van het type opdracht kan ik mijn stijl aanpassen.

 

 

personalisatie

Naast de lay-out van het geboorte & babyborrelkaartje, zorg ik ook voor een bijpassend ontwerp
van een sticker waar je de doopsuikergoodies mee kan opleuken. Kiezen jullie liever voor een stempel? Ook dat kan! Er zijn natuurlijk veel opties om geschenkjes te personaliseren.

 

<< Krijg je er niet genoeg van & wil je graag meer ontwerpen zien? Dat kan op deze pagina. 😉 >>

 

doopsuikergoodies

Doopsuikerwinkels, en vooral het internet, kunnen al wel eens wat keuzestress bezorgen. Laat dat nu net het laatste zijn wat jullie willen tijdens het kiezen van doopsuiker en snoepjes. Er is gewoon zooooveel keuze! Daarom bied ik sinds kort een die alles dekt qua doopsuiker.

Dat wil zeggen dat ik graag bijdraag aan het complete plaatje. Lees: mee brainstormen en op zoek gaan naar een originele en betaalbare verpakking voor het snoepgoed / suikerbonen. Een efficiënte en creatieve manier waarop je de geschenkjes kan tonen op een display is uiteraard ook onmisbaar! Laat ons samen een originele oplossing vinden.

*nieuw*
Een handgeweven fluffy wallhanging als doopsuikergoodie? Hell yeah! Het is naast origineel ook fijn om achteraf op te hangen in de kinderkamer. Hieronder kan je een voorbeeld terugvinden van de fluffy wolk. De wolk zelf is meestal in het wit, en de “fringe” kan gemaakt worden in hetzelfde kleurenpallet als het geboortekaartje. Op deze pagina kan je nog meer voorbeelden terugvinden.

technische shizzle

Naast het ontwerp zorg ik er ook voor dat het finale bestand technisch drukklaar is en neem ik de communicatie met de drukkerij voor mijn rekening. Check ✓ weeral een kopzorg minder! Een proefdruk van het kaartje is trouwens in de meeste gevallen gratis en dat raad ik ook aan van zodra het ontwerp op punt staat.

is het een match?

Lijkt mijn verhaal bij dat van jullie te passen? Mag ik stukje meeschrijven aan dat van jullie? Stuur me dan gerust een mailtje en ik bezorg zsm een persoonlijke offerte. Van zodra die goedgekeurd is spreken we verder af om de mogelijkheden te overlopen :).

Tot snel!

Is het een match?

Ben je ook te vinden voor een speels design in een kleurrijk jasje? Dan moeten we dringend eens samenzitten!

Let's create pretty things together!