fbpx
Studio Kriek

save the dates ’n trouwkaarten

1 + 1 = oneindig

Het kan maar één ding betekenen dat jullie komen piepen op deze pagina

(S)HE SAID YES! 💍

Hoe ben je ten huwelijk gevraagd? Hoe lang zijn jullie al een koppel? Ik wil het allemaal horen! Ik wil meer weten dan alleen het budget dat jullie voor ogen hebben voor het huwelijksdrukwerk. Ik wil helemaal meegaan in dit verhaal en het liefst van al, er mee aan schrijven.

Alles begint bij een leuke aankondiging die een
blijvende indruk nalaat.

Het is fijn om jullie genodigden te laten proeven van een uitnodiging die in thema is van
jullie trouwdag. Elk koppel is uniek en verdient dan ook een persoonlijke aanpak.
Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen wat jullie wensen zijn.

Aan de hand van het thema of de sfeer van jullie feest, bepalen we welke soort uitnodiging het beste bij jullie past. Dit kan gaan van een minimalistisch tot geometrisch tot een eerder romantisch ontwerp. Ik pas mij aan aan jullie ideeën en geef er daarna de unieke Studio Kriek 🍒 toets aan.

<< Krijg je er niet genoeg van & wil je graag meer ontwerpen zien? Dan verwijs ik jullie graag door naar deze pagina. 😉 >>

weddingstationery

Hebben jullie buiten een ‘save the date’ en een trouwuitnodiging nog meer aankleding nodig?
Ik kan jullie helpen met een totaalconcept uit te werken. Dit gaat verder dan uitnodigingen: menukaarten, naamkaartjes, ceremonieboekjes, tafelindeling,… Een logo van jullie initialen bijvoorbeeld dat terugkomt op al jullie drukwerk is ook een leuke extra en kan ik voor jullie ontwerpen.

Als jullie net zoals ik autistisch zijn op het vlak van samenhorigheid, dan gaan we nog beter overeen komen 😉 !

Afhankelijk van het ontwerp kiezen we in welke druktechniek de kaart kan uitgevoerd worden. Hierboven kunnen jullie een voorbeeld zien van de letterpress techniek: tekst en illustraties worden letterlijk in het papier gedrukt waardoor er een reliëf ontstaat. Foliedruk zoals goud, koper, zilver, blauw of roze kan ook, vrijwel ALLES is mogelijk. Ook de papiersoort en het grammage hebben een grote invloed over hoe de uitnodiging er finaal zal uitzien.

Zeggen jullie ook ‘ja’ op een persoonlijk gesprek?

Stuur me gerust een mailtje met daarin de planning van jullie trouwdag en wensen (dat mogen gerust losse ideeën zijn), en op basis daarvan bezorg ik een persoonlijke offerte 🤗.

samenwerken?

Voor bedrijven hanteer ik een vaste prijs per uur. Voor gelegenheidsdrukwerk (geboorte-en trouwdrukwerk) heb ik pakketprijzen samengesteld. Stuur mij gerust een mailtje & ik bezorg je alle info die je nodig hebt! Ben je ook te vinden voor een speels design in een kleurrijk jasje? Dan moeten we dringend eens samenzitten!

let's collab!