collectiekaarten


(under construction)

Yay, jullie verwachten een baby! 👶

Eerst en vooral wil ik jullie een dikke proficiat wensen met de komst van jullie kindje! Wat fijn dat jullie me gevonden hebben op het wereldwijde web. 🙂

Naast op maat gemaakte ontwerpen, heb ik sinds kort ook een vaste collectie geboortekaartjes. Why? Omdat ik het belangrijk vind om een professioneel en uniek ontwerp aan te bieden, waar jullie quasi onmiddellijk het eindresultaat van kunnen bewonderen.

Jullie zullen misschien merken dat alle ontwerpen een typische 🍒 ‘Kriek’-toets gekregen hebben. Ik heb stiekem in elk geboortekaartje een stukje van mijzelf verstopt. I hope you’ll like these cuties as much as I do.

Een tijdloos en abstract design in zowel een girly kleurenpalet, als in stoerdere terra cotta kleuren, for those cool kids on the block.

 

PASTEL & RAINBOW TERRAZZO

Een ontwerp naar mijn hart, al zeg ik het zelf. Een speels en vrolijk terrazzo patroontje in alle kleuren van de regenboog and a touch of gold. ✨ Het kleurenpalet kan gepersonaliseerd worden voor wie liever van iets soberdere kleuren houdt. 😉

 

LILLA PANDA

Mijn voorliefde voor Scandinavië, en dan specifiek voor Zweden, steek ik niet onder stoelen of banken. “Lilla” is niet enkel dé kleur dat tegenwoordig mijn garderobe typeert, maar het betekent ook ‘klein’ in het Zweeds. Van een topmatch gesproken. 🐼💜

 

BLACK SCANDI & SUNDOWN

 

Black Scandi

Voor het Stella kaartje heb ik de mosterd gehaald bij, jij raadt het nooit, Scandinavië. Een zwarte opdruk aan beide zijden met een gestileerde regenboog in de hoofdrol. Om de boel op te fleuren kan er gekozen worden voor extra kleur (geel, roze, groen, eender welke), dat als tussenvel kan worden gedrukt tussen 2 witte vellen. Hierdoor bekom je een tof kleuraccent aan de rand en een extra dik kaartje.

Sundown

Net zoals een zonsondergang, vallen die natural gradients niet te vatten binnen één kleurenpalet. 🌅 Daarom is het kleurenpalet van de Sundown geen constante, maar een variabele. Van warme tinten à la golden hour tot nachtkleuren zoals paars en blauw,… Elke zonsondergang is uniek in zijn soort, en zo ook elk geboortekaartje.

Stalen & digitale preview

Zijn jullie nieuwsgierig naar hoe de naam van jullie kindje eruit ziet op één van de kaartjes? Vraag dan gerust een digitale preview aan, dit is volledig kosteloos.

Of willen jullie graag een staal bestellen om het papier met eigen ogen te kunnen zien en voelen? Dat kan, ik vraag hiervoor €5 + verzending.

Willen jullie enkel het ontwerp aankopen, en een eigen drukker aanstellen? Dat kan natuurlijk ook. Ik bezorg jullie het ganse pakket aan waar de drukker mee aan de slag kan. Studio Kriek is echter niet verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Eigen drukker aanstellen? No problemo!

Liever een ontwerp op maat?
Yes I can!


Zijn jullie toch meer te vinden voor maatwerk? Dat kan zeker ook! Stuur me een mailtje met al jullie vragen / ideeën en ik bezorg jullie een vrijblijvende offerte. Mailen kan naar ellen@studiokriek.be.