Studio Kriek

how it works

Hej toekomstige mama, papa, bruid – & bruidegom, of
geëngageerde ondernemer!

Jullie vragen je vast af hoe alles in z’n werk gaat om tot een keitof ontwerp te komen. Daar gaan heel wat mails, telefoons en drukproeven aan vooraf 😉 Maar laat dit je zeker niet afschrikken, jij doet dit niet alleen, ook ik niet, maar we doen dit eigenlijk een beetje samen :).

1, 2, 3,… start!

Eerst en vooral mag je me jouw vraag op mail zetten. Als ik een idee heb van wat je van mijn design skills verwacht, kan ik een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor je opmaken. Heb je een dringende vraag, dan mag je me altijd even opbellen. Spreek je liever eens af? Dat kan zeker ook ;)!

Work it work it

Nadat jullie mijn offerte hebben goedgekeurd ga ik aan de slag. Binnen de afgesproken tijd bezorg ik jullie enkele eerste voorstellen waar we in de volgende ronde op kunnen verder bouwen 🙂

We’re almost there!

Yesss er moeten nog slechts enkele puntjes op de ‘i’ gezet worden en we kunnen in druk gaan!! Ik werk niet samen met één welbepaalde drukker, wel ken ik enkele waar ik voor specifieke druktechnieken en oplagen bij terecht kan. Voor de zekerheid laat ik steeds een proefdruk maken (indien mogelijk, want in letterpress of foliedruk is dit niet mogelijk). Een proef is normaal altijd gratis. De communicatie met de drukkerij neem ik ook voor mijn rekening.

#mailme #studiokriek

samenwerken?

Voor bedrijven hanteer ik een vaste prijs per uur. Voor gelegenheidsdrukwerk (geboorte-en trouwdrukwerk) heb ik pakketprijzen samengesteld. Stuur mij gerust een mailtje & ik bezorg je alle info die je nodig hebt! Ben je ook te vinden voor een speels design in een kleurrijk jasje? Dan moeten we dringend eens samenzitten!

let's collab!