fbpx
Studio Kriek

what the kriek?

Hej, ik ben Ellen! Ik ben grafisch ontwerper (@Antwerpen) uit de nineties. Naast mijn daytime job bij een reclamebureau (als graphic designer + social media chick), ben ik ook het blozend gezicht achter Studio Kriek.

Ik creëer op maat gemaakte ontwerpen voor onder andere geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, wenskaarten,… Ook bedrijven / zelfstandigen kunnen bij mij terecht voor de opmaak van hun logo, businesscards, briefpapier, enveloppen, signalisatie… Daarnaast heb ik een autistisch kantje dat ik weerspiegel in social media feeds.

Naast grafisch ontwerp vind ik het ook fijn om memorabele momenten vast te leggen met mijn camera, waarbij ik me focus op familiesessies en intieme trouwreportages.

Portret

Mijn roze draad

Ik laat me inspireren door de kleuren van de natuur: een mooi (roos) luchtje aan de hemel, een zonsondergang op een crispy winteravond,…
Ook van de kleurrijke en speelse Memphis stijl ben ik fan. Abstracte patronen maken met vlekjes en streepjes door gebruik te maken van verschillende soorten brushes vind ik enorm fijn. Regenboog, en pastelkleuren zijn ook een soort rode, of beter, roze draad doorheen mijn werk. Mijn doel is vooral om mensen een lach op hun gezicht te toveren wanneer ze mijn ontwerpen zien.

Het Noorden kwijtgeraakt

Ellen Deckx, portret, zweden
Meer sjaal dan Ellen tijdens een frisse boottocht door de Archipelago
(Stockholm, eind november 2018)

In mijn vrije tijd hou ik enorm veel van reizen. Ik ben volledig het noorden kwijtgeraakt in Scandinavië en tracht elk jaar een gebied/stad te verkennen in het hoge noorden. Eind 2018 heb ik drie maanden gewoond en gewerkt in hartje Stockholm, een beetje mijn home away from home .

östermalm, zweden
Roze huisjes bij een (vroege) zonsondergang in de wijk Östermalm (Stockholm, oktober 2018)

Ik ben niet alleen een traveljunkie, ik kan ook intens genieten van een ellenlange wandeling op een kleurrijke herfstdag, lekker en uitgebreid brunchen met mijn vriend(innen) & jaarlijks probeer ik de sneeuw op te zoeken, liefst van al in het mågische Lapland.

Op z’n Zweeds: Trevligt att träffas – Aangenaam :-)!

 

Kan je maar niet genoeg van me krijgen en wil je graag meer over mij te weten komen? Drukkerij @zwartopwit schreef begin dit jaar een leuk artikel over mij: https://www.zwartopwit.be/blog/posts/studio-kriek

samenwerken?

Voor bedrijven hanteer ik een vaste prijs per uur. Voor gelegenheidsdrukwerk (geboorte-en trouwdrukwerk) heb ik pakketprijzen samengesteld. Stuur mij gerust een mailtje & ik bezorg je alle info die je nodig hebt! Ben je ook te vinden voor een speels design in een kleurrijk jasje? Dan moeten we dringend eens samenzitten!

let's collab!