geboortekaartjes op maat

1 + 1 = 3

Als jullie op deze pagina beland zijn wil dat zeggen dat jullie in blijde verwachting zijn, toch?

Proficiat met de komst van jullie klein wonder! 🥳

Hoe willen jullie jullie kindje voorstellen aan de wereld? Hebben jullie soms zelf al een concept in gedachten, maar nog niet echt een idee hoe er aan te beginnen? Let me help you! Er zijn talloze mogelijkheden om een geboorteconcept uit te werken waar vaak technische skills voor nodig zijn. Let me take care of that.

 

first things first: het ontwerp

De kaartjes die ik hier toon zijn een voor een op maat gemaakt, met het oog op de wensen van de parents to be. Ik werk telkens from scratch, dus dat uniek design is alvast in the pocket! Mijn stijl kan je het best omschrijven als vrolijk en strak met een speelse twist. Afhankelijk van het type opdracht kan ik mijn stijl aanpassen.

Geen fan van illustraties maar wel van een eerder minimalistisch ontwerp? Ik regel dat voor jullie!

doopsuiker personaliseren

Naast de lay-out van het geboorte & babyborrelkaartje, zorg ik ook voor een bijpassend ontwerp van een naamsticker waar jullie de doopsuikergoodies mee kunnen opleuken. Liever een stempel in plaats van naamstickers? Ook dat kan!

Er zijn veeeeel opties om geschenkjes te personaliseren. ↓ Scroll even naar beneden om de mogelijkheden te bekijken.

doopsuiker deco

Sinds kort maak ik zelf doopsuiker decoratie om bij het display te hangen, it’s called een ‘mini fluff’. Ik weef deze zachte en schattige wallhangings met de hand waardoor elk item personaliseerbaar én uniek is.

Interesse? Haast je dan naar deze pagina.

technische shizzle

Naast het ontwerp zorg ik er ook voor dat het finale bestand drukklaar is en neem ik de communicatie met de drukkerij voor mijn rekening.

Check ✓ weeral een kopzorg minder! Een proefdruk van het kaartje is trouwens in de meeste gevallen gratis en dat raad ik ook aan van zodra het ontwerp op punt staat.

is het een match?

Lijkt mijn verhaal bij dat van jullie te passen? Mag ik een stukje meeschrijven aan dat van jullie? Stuur me dan gerust een mailtje en ik bezorg jullie een persoonlijke offerte. Van zodra die is goedgekeurd spreken we verder af om de mogelijkheden te overlopen 🙂

Liefs, Ellen