save the dates & trouwkaarten

Het kan maar één ding betekenen dat jullie komen piepen op deze pagina…

(S)HE SAID YES! 💍

Hoe ben je ten huwelijk gevraagd? Hoe lang zijn jullie al een koppel? Ik wil het allemaal horen! Ik wil meer weten dan alleen maar het budget dat jullie voor ogen hebben voor huwelijksdrukwerk. Ik wil helemaal meegaan in jullie lovestory en het liefst van al er ook mee aan helpen schrijven. 🙂

Alles begint bij een leuke aankondiging die een
blijvende indruk nalaat.

Het is fijn om jullie genodigden te laten proeven van een uitnodiging die in thema ligt van jullie trouwdag. Elk koppel is uniek en verdient dan ook een persoonlijke aanpak. Tijdens ons kennismakingsgesprek bekijken we samen wat jullie wensen en verwachtingen zijn.

Aan de hand van het thema of de sfeer van jullie feest, bepalen we welke soort uitnodiging het beste bij jullie past. Dit kan gaan van een minimalistisch, geometrisch ontwerp tot een eerder illustratief design. Ik pas mij aan aan jullie ideeën en geef er daarna de unieke Studio Kriek-toets aan. 🍒

een greep uit mijn portfolio

Krijgen jullie er niet genoeg van & willen jullie meer ontwerpen zien?

weddingstationery

Hebben jullie naast een save the date en trouwuitnodiging nog meer aankleding nodig?
Laat me jullie helpen met het bedenken en uitwerken van een totaalconcept.

Ik kan zorgen voor:

✓ Menukaarten
✓ Naamkaartjes
✓ Ceremonieboekjes
✓ Tafelindeling
✓ Welkomstbord
✓ Logo
✓ …

Een logo (van jullie initialen bijvoorbeeld) dat als rode draad terugkomt op al jullie drukwerk is een tof extraatje en kan ik ook fixen voor jullie.

Het logo van Michelle & Robin werd hier gegraveerd in de trouwringen.

Zeggen jullie ook ‘ja’ op een persoonlijk gesprek?

Stuur me gerust een mailtje met daarin de planning van jullie trouwdag en wat jullie mooi vinden. Ik beantwoord jullie vragen zo snel mogelijk en bezorg jullie een vrijblijvende offerte.