☁️ 🌈 doopsuiker deco

Handgemaakte mini fluffs gemaakt van de zachtste (merino)wol & garen.

Op een roze wolk

Aangezien jullie geland zijn op deze pagina, zitten jullie hoogstwaarschijnlijk op een pink fluffy cloud op dit moment. Wat als ik jullie nog langer op cloud number 9 kan laten zitten? Dit schattig weefsel kan als muurdecoratie ingezet worden of als eyecatcher dienen bij het doopsuiker display.

Nadien kan het wolkje gewoon hergebruikt en opgehangen worden
in de kinderkamer
. Als jullie net zo enthousiast zijn als ik, moeten jullie zeker verder lezen!


Duurzaam & cute

Iedere wallhanging maak ik zelf met de hand en is daarom iedere keer opnieuw uniek in z’n soort. Het wolkje zelf bestaat uit zachte merino wol, de ‘regen’ (of fringe) is samengesteld uit garen van katoen of acryl. Het stokje waar de wolk op rust is van bamboe. Een mini fluff meet ongeveer 10cm x 30cm (incl. fringe) en kan eenvoudig opgehangen worden.

Personalisatie

Naargelang het kleurenpalet van het geboortekaartje, kan de fringe van de wolk aangepast worden zodat het wolkje perfect past bij de rest van de doopsuiker.

De wolk zelf wordt meestal gekozen in roze of wit, maar andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk.

Scroll naar beneden om verschillende uitwerkingen te zien! ↓

Zachte deco aan een zacht prijsje

the cloud family


De fluffs zijn er in 3 verschillende formaten. Het enige dat je nodig hebt is een nageltje om in de muur te kloppen. Het weefgetouw is alles behalve zwaar dus een boormachine heb je niet nodig :).


☁️ Mini fluff: €20,00
☁️ Medium fluff: €35,00
☁️ Big fluff: €50,00
Wist je dat mijn maaksels ook te verkrijgen zijn via mijn Etsy shop? In mijn virtueel winkeltje kan je naast wanddecoratie ook wenskaarten, 
posters en cadeaupapier terugvinden.


Wanna fluff it yourself?

Aan de hand van een pakket + video tutorial die ik zelf heb samengesteld, kan je nu ook zélf een wolkje weven, gezellig van thuis uit!

In de video begeleid ik je mee in het hele proces tot jouw eigen schattige mini fluff. Nadien kan je de loom nog gebruiken om andere leuke dingen mee te maken.