trouwreportages

Ik met het oog op jullie, jullie enkel met oog voor elkaar.

Allereerst wil ik jullie als bezoeker van deze pagina een dikke proficiat wensen met jullie verloving! Bedankt voor jullie interesse in mij als [trouw] fotograaf!

#(s)hesaidYES!

Met veel plezier wil ik de mooiste dag uit jullie leven in beeld brengen, om zo een blijvende herinnering mee te kunnen geven aan het einde van die prachtige dag. Hierbij hoort natuurlijk een kennismakingsgesprek, zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen, en de planning van de trouwdag samen kunnen overlopen.

approved rockstar vendor

Whut is this? Vorig jaar mocht ik met trots deze badge kleven op mijn website. Deze rockstar badge heb ik ontvangen omdat ik de eer had gekregen om als fotograaf vernoemd te worden in een blogpost van Rocknrollbride. Mede dankzij het verhaal en uniek thema van het huwelijk van Evy & Nadine, werden mijn beelden van hun trouwdag gefeatured op de online blog van Rocknrollbride. Voor mij was / is dit HUGE. Als jullie deze rainbow-griet nog niet kennen, raad ik jullie aan zeker kennis te maken met haar blog / magazine, deze staat boordevol tips om van jullie dag iets uniek en persoonlijk te maken, zonder een fortuin kwijt te zijn en zonder jezelf als persoon te verliezen 🙂

 

Graag eens afspreken? Nieuwsgierig naar mijn tarieven? Stuur me gerust even een mailtje met daarin de time table & hoeveel uur jullie mij zouden willen boeken. Ik bezorg op basis daarvan een persoonlijke offerte.